0
0,00  0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Recent Posts

Detract yet delight written farther his general. If in so bred at dare rose lose good. Feel and make two real miss use easy.
gener 30, 2024
BERMUDA PALM TREE
Read More
gener 30, 2024
BLOUSSE LOVE GLASSES
Read More
gener 30, 2024
DRESSLOVE GLASSES
Read More
novembre 19, 2023
EL VALLE DE LOS VIKINGOS VERSIO MINI

Versió mini en caixa de la llauna del "Joc Infantil de l'Any 2019". Per torns, els jugadors/as decideixin jugar una de les seves cartes de la mà o de la pila. En funció de la carta mouen les fitxes de colors per l'embarcador. Quan una de les fitxes cau a l'aigua, es reparteixen monedes en funció de la posició que ocupen en l'embarcador. Gana qui aconsegueixi més monedes d'or.

Read More
gener 30, 2024
LEGGING BADMINTON
Read More
novembre 19, 2023
LOGIC GAMES AQUANILOPARK

Aquanilopark és un joc de lògica on hauràs de trobar la manera correcta de lliscar pel tobogan aquàtic. Seràs capaç d'aconseguir-ho?

Inclou el següent: 1 piscina (que serà el nostre tauler), 1 bola, 1 flotador, 2 peces de fusta que indiquen l'inici i el final del recorregut, 13 fitxes amb flotadors i tobogans, 1 llibret amb 60 reptes i instruccions de joc.

Read More
gener 30, 2024
SAMARRETA MILKSHAKE VERMELL
Read More
gener 30, 2024
SHORT BIG DOTS
Read More
gener 30, 2024
SHORT LAGOON
Read More
octubre 26, 2023
SOLOGIC LOGIC GARDEN

Delimita els teus cultius.

Una sola consigna: no existeixen agrupacions iguals! 1 única solució per desafiament.

1 només jugador.

Inclou: 20 targetes repto reversibles, 7 peces de fusta i regles de joc en 10 idiomes.

Read More
gener 30, 2024
SWEATER RUFFLE ASPHALT
Read More
novembre 19, 2023
TANTRIX DISCOVERY ESTOIG FUSTA

Una de les principals característiques de Tantrix, és que permet jugar a persones de totes les edats, podent adaptar el tipus de joc a les característiques o nivell de cada jugador. La mescla de sort i habilitat fan que TANTRIX es pugui gaudir de moltes formes diferents; com a divertit joc familiar o com a seriós i addictiu joc d'estratègia, en tots dos casos per a dos, tres o quatre jugadors, i de manera individual amb els múltiples puzles solitaris i activitats que ofereix.

Cada joc TANTRIX DISCOVERY conté 10 fitxes numerades, suficients per a oferir-te 10 puzles diferents amb diversos nivells de dificultat. Si bé gairebé tothom pot resoldre el puzle més senzill amb només tres fitxes, el nivell de dificultat va en augment a mesura que s'afegeixen noves fitxes, i els puzles es tornen més i més complicats i desafiadors. Com a resultat, TANTRIX DISCOVERY pot ser jugat per jugadors de totes les edats i amb diferents nivells d'habilitat. Les solucions dels puzles no són fàcils de recordar, i en alguns casos tenen diverses solucions, la qual cosa li garanteix diversió cada vegada que juguis amb TANTRIX DISCOVERY.

Read More
Botiga física de Raval58
C/ Rocafort, 14 - 08271 Artés
Sobre Raval58
Segueix-nos a Instagram!
cart