0
0,00  0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Política de Privacitat de Raval58

Benvingut/da a https://raval58.com ("la Web"). La Web és propietat i està operada per Raval58. A Raval58 protegim les teves dades personals, perquè la teva privacitat és molt important per a nosaltres.

Quina informació recopilem de tu?

Informació que ens dones: Quan fas una compra o et registres a la nostra Web, recopilem la informació que ens dones: el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, etc.
Informació automàtica: A través de Google Analytics recollim informació sobre el teu dispositiu i com interactues amb la nostra Web per a fins informatius i per tal de millorar la teva experiència com a usuari del nostre portal web.

Com fem servir la teva informació?

Per processar les teves comandes i atendre qualsevol petició que ens facis.
Per millorar la Web i la teva experiència com a usuari.
Si ens has donat permís, per enviar-te informació sobre promocions, ofertes i novetats.
Compartim la teva informació?

No venem ni compartim la teva adreça de correu electrònic amb tercers.
Però sí que compartim dades amb Google Analytics per entendre millor el comportament dels nostres usuaris i poder millorar la nostra Web.

Seguretat

Treballem dur per implementar mesures de seguretat que protegeixin la teva informació. Però recorda, cap sistema és 100% segur, així que no podem garantir que la teva informació estigui totalment protegida.

Els teus drets

Tens el dret d'accedir, rectificar o suprimir les teves dades personals. També pots oposar-te a que tractem les teves dades o demanar que limitim el seu ús. Si vols exercir algun d'aquests drets, contacta amb nosaltres a info@raval58.com.

Canvis en la Política de Privacitat

Ens reservem el dret d'actualitzar aquesta Política de Privacitat quan creguem necessari. Si ho fem, actualitzarem la data de "última actualització" al final d'aquesta pàgina.

Informació de l'empresa

Raval58
Aina Creus Conangla
C/ Raval, 58
08271 Artés
NIF: 77743945N

Contacte

Si tens qualsevol dubte sobre aquesta Política de Privacitat i el tractament de les teves dades, no dubtis a escriure'ns a info@raval58.com.

 

Última actualització: 30 d'octubre 2023

Botiga física de Raval58
C/ Rocafort, 14 - 08271 Artés
Sobre Raval58
Segueix-nos a Instagram!
cart