0
0,00  0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Hola! En primer lloc, volem agrair la confiança que has dipositat en nosaltres a l'hora de realitzar una compra. Com bé deus saber, comprant a Raval58 estàs donant suport al comerç local i gràcies a tu Raval58 pot seguir treballant amb molta il·lusió, formant part d'un projecte de consum conscient.

Raval58 posa a la teva disposició una variada gamma de productes relacionats amb l'embaràs, la lactància, la criança conscient, el creixement dels bebès des del seu naixement fins a més enllà dels cinc anys, com també productes "zero waste". El nostres productes sempre miren de ser sostenibles, respectuosos amb el medi ambient.

Amb caràcter general, les compres a distància realitzades a través de Raval58 estan subjectes a les condicions exposades en aquest document i són regulades per la legislació i jurisdicció espanyola vigent. L'usuari de la web a més, té l'obligació d'actuar sempre conforme a la llei, els bons costums i de bona fe.

Condicions generals de Raval58

Els preus indicats al portal web de Raval58  són en € (euros) i inclouen l'Impost de Valor Afegit (IVA) corresponent al moment de fer la venda (actualment IVA del 21% o del 10% segons si és general o reduït). A aquests preus cal afegir les despeses d'enviament, tret que sigui una compra superior a 80€ (despeses d'enviament gratuïtes) o bé que que es seleccioni la recollida al local, ubicat al municipi d'Artés.

Els preus són correctes excepte possible error tipogràfic. El comprador sempre té l'obligació de pagar per avançat la comanda i el dret de rebre el comprat en perfecte estat.

Raval58 no es fa responsable dels errors (també malintencionats) d'introducció de dades per part del client en els formularis de la pàgina web.

Condicions de compra

Aquestes condicions regulen la compra de productes a Raval58, respectant la normativa de protecció al consumidor. Per comprar, els usuaris han de registrar-se, acceptant les Condicions Generals i la política de Privacitat. Si no estàs d'acord, hauràs d'abandonar el procés de compra.

Aquesta plataforma està destinada exclusivament a consumidors finals. Els usuaris han de ser majors d'edat o disposar d'entitat jurídica per comprar.

Procediment de compra

La compra s'efectua afegint productes al teu carret i confirmant la comanda. La confirmació de la comanda s'envia per correu electrònic, per tant, és important que verifiquis la recepció d'aquest correu.

Preus i ofertes

Els preus dels productes inclouen els impostos corresponents. Les ofertes estan subjectes a la seva disponibilitat i vigència. Els preus i ofertes estan clarament indicats en cada producte.

Enviament i lliurament

Les modalitats d'enviament son de 6€ per a compres menors de 80€. Si la compra supera els 80€ o bé es recull físicament a la botiga situada a Artés, no hi ha despeses d'enviament asociades a la compra. El termini de lliurament varia segons la disponibilitat del producte i la ubicació de lliurament. En cas de retards per motius externs, el client serà informat oportunament.

Disponibilitat i substitució de productes

Si no disposem d'un producte, t'oferirem una alternativa de qualitat igual o superior sense cost addicional. Si no acceptes l'alternativa, es pot retardar l'enviament fins a un màxim de dues setmanes. Si la comanda conté diversos productes, es poden realitzar enviaments parcials.

Formes de pagament

Acceptem pagaments amb targeta de crèdit (VISA o MasterCard) i transferència bancària. Les transaccions es realitzen a través de plataformes de pagament segur.

Devolucions i dret de desistiment

Ofereixem el dret de desistiment dins dels 14 dies naturals des de la recepció de la comanda. Les despeses d'enviament van a càrrec del comprador. Els productes retornats han d'estar en perfecte estat i amb el seu embalatge original.

Garanties

Tots els productes compten amb la garantia del fabricant. La Panxamama no es fa responsable de danys directes o indirectes derivats de l'ús del producte.

Responsabilitat i reclamacions

La responsabilitat de Raval58 es limita a l'import de la comanda. Per a reclamacions, pots contactar-nos per correu electrònic o carta.

Botiga física de Raval58
C/ Rocafort, 14 - 08271 Artés
Sobre Raval58
Segueix-nos a Instagram!
cart