0
0,00  0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Recent Posts

Detract yet delight written farther his general. If in so bred at dare rose lose good. Feel and make two real miss use easy.
novembre 19, 2023
3X4 ZAS

Joc de reacció per practicar les taules de multiplicar. Un cop tirats els daus hem de ser els més ràpids en trobar el resultat de la multiplicació i atrapar la mosca amb el resultat correcte utilitzant el matamosques.

Permet treballar les taules de manera separada o totes a la vegada.

Read More
novembre 19, 2023
AVELLANAS AL CUBO

Avellanes a la Galleda és un joc de taula per a nens de HABA on els més petits podran entrenar la seva memòria a força d'ajudar Anita Hamster a trobar els seus objectes.

Read More
novembre 13, 2023
CODIGO SECRETO 13+4

Joc de taula que fomenta l'aprenentatge de la lògica, el càlcul mental i les operacions matemàtiques bàsiques fent sumes, restes, multiplicacions i divisions.

El joc consisteix a completar la missió secreta ''Amón Ra'', superant totes les barreres lluminoses per a aconseguir una valuosa màscara.
Usant els daus i combinant els números que surtin, s'ha de pensar qualsevol operació matemàtica perquè resultat sigui el mateix que el número del codi.

Contingut: 1 tauler, 4 agents secrets, 15 fitxes de números, 6 daus, instruccions.

Durada de la partida: de 10 a 20 minutos.

Per a de 2 a 4 jugadors a partir de 8 anys.

Read More
novembre 19, 2023
DOMINÓ JUNIOR

Un bestial joc de dominó amb cartes, amb una variant addicional de joc. Si no podem col·locar cap carta en la desfilada d'animals, hem de deixar una carta en el nostre embolic. Quan la pila de cartes per a robar s'ha acabat i els jugadors/as ja no tenen cartes a la mà, guanyarà qui menys cartes tingui en el seu embolic.

Read More
novembre 19, 2023
EDICIO ANIVERSARI EL FRUTAL

El fruiter: Edició Aniversari és un joc de taula per a nens de HABA on els jugadors tractaran d'agafar la major quantitat de fruites dels arbres amb l'ajuda dels daus abans que arribi el corb.

Read More
novembre 19, 2023
EL DIABLO NEGRO

Un joc d'allò més entremaliat! Reparteix totes les cartes entre els jugadors, qui entre les seves cartes trobi 2 idèntiques pot apartar-les. El següent pas serà agafar una carta del següent jugador. Pots formar una parella amb alguna de les teves cartes? fantàstic! Si no és així, només cal amagar-la entre les altres i continuar provant sort. Qui aconsegueixi crear més parelles de cartes guanyarà la partida i podrà pintar el nas de negre a qui s'hagi quedat amb la carta del diable negre!

Read More
novembre 19, 2023
EL VALLE DE LOS VIKINGOS VERSIO MINI

Versió mini en caixa de la llauna del "Joc Infantil de l'Any 2019". Per torns, els jugadors/as decideixin jugar una de les seves cartes de la mà o de la pila. En funció de la carta mouen les fitxes de colors per l'embarcador. Quan una de les fitxes cau a l'aigua, es reparteixen monedes en funció de la posició que ocupen en l'embarcador. Gana qui aconsegueixi més monedes d'or.

Read More
novembre 19, 2023
ELS MEUS PRIMERS JOCS- PESCAR PECES

Primer joc de pesca amb iman i peces grans. Per torns els jugadors/es han de tirar el dau de colors i intentar pescar el peix del color corresponent. Si ho aconsegueixen, poden col·locar una fitxa d'objecte a la seva targeta personal. Guanya qui aconsegueixi omplir la targeta primer.

Read More
novembre 19, 2023
LA MONA JUNIOR

Per torns, els jugadors/as van agafant cartes del jugador que tenen a la seva dreta. Si la carta té un trèvol de la sort ens la quedem, però si és una carta de la mala sort, la descartem. Al final guanya qui hagi aconseguit el major nombre de cartes de la sort.

Read More
novembre 19, 2023
LOGIC GAMES ¿DONDE ESTA WANDA?

A Wanda li agrada molt jugar a fet i amagar! Ajuda la seva família a trobar-la jugant amb els 60 reptes que es proposen, la dificultat augmenta a cada ronda.

Inclou: la casa dels monstres, 5 monstres de fusta, 4 objectes, un llibret amb 60 reptes i les instruccions.

Recomanat per a nens i nenes de més de 4 anys.Read More
novembre 22, 2023
PRIMA BALLERINA

Joc cooperatiu de Dansa per a unir els caps amb els seus ballarins entre tots?Hem de tenir moltaaaaaa memòria

Read More
novembre 22, 2023
LA ABEJA ADELA

Joc infantil de taula cooperatiu amb un dau de colors. Inclou dos jocs cooperatius.

L'abella Adela vola sobre un acolorit camp de flors. Com és una abella molt treballadora, recol·lecta el ric nèctar per a portar-lo al rusc. Allí, les amigues d'Adela ho esperen per a fer una mel dolça i deliciosa. Qui vol ajudar l'abella Adela a produir molta mel perquè el pot s'ompli fins dalt?

Aquest joc fomenta el reconèixer i nomenar els colors, el desenvolupament del treball en equip i la comprensió de les regles del joc.

Read More
novembre 23, 2023
ELS MEUS PRIMERS JOCS LOS BOMBEROS

Els meus primers jocs: Els bombers.

La caixa es converteix en una estació de bombers per a jugar.

Els nens interpreten el paper de bomber i es familiaritzen amb els objectes del seu equipament. Després posen a prova la seva memòria per a trobar la galleda, l'extintor i la mànega, i apagar tots els incendis. Si ho aconsegueixen hauran guanyat tot/as junts/as.

Read More
novembre 23, 2023
LOGIC! CASE SET D'INICIACIÓ +5

Un joc de colorits, desafiadors i variats trencaclosques, per a posar a prova als nens. Hauran de desxifrar i resoldre una àmplia varietat de tasques. El nen podrà utilitzar el bolígraf per a comprovar les respostes. Ajudarà els nens a resoldre problemes de manera independent, la qual cosa potenciarà la confiança en si mateix. Hi ha 77 trencaclosques diferents per a 1 jugador. És perfecte per a potenciar el pensament lògic i la concentració.

Inclou: 40 targetes de trencaclosques amb 77 trencaclosques diferents, 1 targeta petita, 1 caixa per a guardar els trencaclosques, 1 bolígraf de fusta amb corda.

Read More
novembre 23, 2023
LOGIC! CASE SET INICIACIÓ +6
Read More
Botiga física de Raval58
C/ Rocafort, 14 - 08271 Artés
Sobre Raval58
Segueix-nos a Instagram!
cart